MY STORY

Haal het beste uit uw leven!

Mijn naam is Iwan Koster. Voorheen had ik toekomst plannen die bijna onmogelijk waren, waardoor ik aan het verder kijken was voor een mooie oplossing. Ik Kwam toen met een enthousiaste man aan de praat die me meer vertelde van wat hij deed en hoe hij het deed. Ik werd er gelijk enthousiast over en ik was er gelijk mee begonnen, nu werken we samen met een heel leuk en vooral enthousiast team, die altijd voor elkaar klaar staat. Dit vind ik persoonlijk heel leuk werken. Inmiddels deel ik mijn eigen tijd in, kies zelf mijn collega’s en verdien ik bijna 3 keer zoveel. Ik heb veel meer zekerheid en een vastigheid aan mijn inkomen. En ik hoop veel mensen te kunnen mogen helpen die het zelfde als mij zou willen doen.

Inmiddels deel ik mijn eigen tijd in, kies zelf mijn collega’s en verdien ik bijna 3 keer zoveel. Ik heb veel meer zekerheid en een vastigheid aan mijn inkomen. En ik hoop veel mensen te kunnen mogen helpen die het zelfde als mij zou willen doen.

Mijn naam is Mariska Pot, ik werk momenteel in de zorg als helpende in een verpleeghuis, dit doe ik met heel veel liefde en plezier.

Toch merkte ik dat ik te weinig verdiende voor mijn eigen toekomst. Ik heb twee verschillende baantjes gehad in de zorg, maar dit was heel moeilijk te combineren. Via Iwan kwam ik in aanmerking met teammarketing. In het begin leek het niet echt iets voor mij, na er wat langer over na gedacht te hebben en meer informatie over gekregen had, werd ik toch heel enthousiast. Het werken met mensen vind ik heel erg leuk en vooral om mensen te zien groeien.

Teammarketing is heel makkelijk en fijn te combineren met je huidige baan, je kan de tijd zelf indelen en dat is heel fijn.

Ik zou dit anderen ook willen bieden, vraag gerust om informatie.